GOEDE VOORNEMENS | zijn de jouwe al gemaakt?

2018 staat voor je deur. Een cruciaal moment. Misschien heb je al goede voornemens vooropgesteld. Misschien sta je op het punt om uit te maken waarvoor je jezelf vanaf volgend jaar wil ‘proberen’ in te zetten. En heel waarschijnlijk zit hier minstens één gezonde tussen. Al snel rijst de vraag: “ga ik ze deze keer wel kunnen volhouden?”.

8dfdaaea23b96c201e160f38fecd313e

Waarom is het nu zo moeilijk je gezonde nieuwjaarsresoluties vol te houden?

Elk begin, elke start is moeilijk en overweldigend. Je weet wel perfect wat je allemaal aan jezelf wil verbeteren. Wat je anders wil zien. Maar hoe begin je eraan? Online wordt je hoofd dooreengegooid met allerlei uiteenlopende informatie. Wie kan daar op den duur nog aan uit? De moed zakt je ongetwijfeld al in de schoenen, nog voor je eraan bent begonnen.

Evengoed weet je wel een sterke start te maken. Heb je jezelf één of ander sportabonnement aangeschaft, een nieuwe outfit gekocht, een playlist samengesteld vol motiverende beats, wat kookboeken aangeschaft, … Maar dat volhouden hé?! Jezelf een nieuw routine aanleren duurt minstens 1,5 maand. En voor sommigen betekent dat 1,5 maand effectief worstelen en zwoegen. Nog voor de eerste grote drempel is overwonnen, kan je al denken “fuck it” en zeg je byebye aan je nieuwjaarsresoluties. Instaan voor je eigen motivatie? Het is weinigen gegeven die discipline dag in dag uit op te brengen. Zo verval je heel snel terug in je oude, minder gezonde gewoontes. The easy way out.

Gelukkig sta je er niet alleen voor!

TeamShari - Omslagfoto Facebook 29-01

Wat kan ik als Personal Coach voor jou betekenen?

Afgestemd op je eigen doelen, sta ik voor jou klaar om je verder te helpen.

Zowel op sportief vlak als op vlak van gezonde voeding. Van simpelweg een klein duwtje motivatie in de rug tot een doorgedreven opvolging en coaching.

Helemaal op maat van jouw goals!

Persoonlijke begeleiding

Wanneer je kiest voor de personal coaching, kies je meteen voor het meest volledige ‘pakket’. In een eerste sessie zitten we samen om elkaar te leren kennen en de belangrijkste gegevens uit te wisselen. Ik kom graag te weten waarom je voor deze begeleiding hebt gekozen. Waar ligt je focus? Hoe ziet je dagelijkse leven er nu uit en hoe kunnen we een nieuw routine inplannen?

Aangezien ik het zelf belangrijk vind dat je voldoende achtergrondinfo meekrijgt, zal ik de nodige informatie duidelijk met jou overlopen. Diegenen die reeds door mij gecoacht worden zullen weten dat mijn tetter even niet stil staat. Maar hoeveel te meer ook jij weet, des te beter je snapt waarom we bepaalde stappen doorheen het proces zullen nemen. Zo leer je op termijn zelf gemakkelijker gezonde keuzes maken, zonder al dat nadenken en wikken en wegen erbij.

Verder bekijken we samen je gewicht en zal ik ook je vetpercentage bepalen. Aan de hand van wat jij wil bereiken, stel ik je voedings- en/of trainingsschema op. Dit al dan niet in samenwerking met de kwalitatieve producten van Performance Sports Nutrition. Geen schrik, een streng uithonger-dieet zal je niet krijgen van mij. Integendeel! Je lichaam voeden op de correcte manier, met goede gezonde voeding op de juiste tijdstippen. Qua sport zullen we ons voornamelijk richten op een combinatie van cardio en krachttraining dat zowel kan opgesteld worden voor thuis als in de fitness. Dit samenspel zal leiden tot mooie resultaten, zowel fysiek als mentaal. Een actieve uitdaging waar je enorm veel energie van krijgt en die boeiend blijft op lange termijn.

2017-01-31-12017-01-31

Nadat we alles duidelijk hebben doorgenomen plannen we maandelijks een nieuwe opvolgsessie in. Hierbij overlopen we de afgelopen maand, kijken we via een nieuwe meting en weging naar je resultaat en plan ik je schema’s stapsgewijs aan. In tussentijd blijven we per mail of andere social mediakanalen met elkaar in contact. Al is het gewoon om even te laten weten dat het goed gaat of wanneer je een virtuele motivatieboost kan gebruiken.

Online coaching

Indien het niet haalbaar is om samen te zitten qua tijdsindeling of omdat we te ver uit elkaar wonen, kunnen we alles ook erg gemakkelijk online laten verlopen. De begeleiding ziet er volledig hetzelfde uit. Enkel de weging en meting zal nu wegvallen. Hoe weet je dan of je progressie maakt? Kijk in de spiegel, neem op regelmatige tijdstippen een ‘selfie’ of progressiefoto en vergelijk die met deze van je start. Je kledij zal je evenzeer genoeg kunnen vertellen. Toch nood aan een effectieve babbel? Let me know en ik bel je even op of we starten een Skype-gesprek.

Via mijn blog en social media kunnen we elkaars pad volgen en delen. Op zoek naar gezonde receptjes? Ik post regelmatig wat ik doorheen de dag eet om jou inspiratie te geven. Gebrek aan motivatie? Ik help je erdoor heen met tal van leuke quotes en filmpjes. Via onderstaande links kom je op de juiste plaatsten terecht!

links-social-medialinks-social-media2links-social-media3links-social-media4

Wordt mijn einddoel ook jouw doel?

Iedereen start met een bepaald beeld. “Zo wil ik eruit zien!”  Je begint aan een gezondere en meer fitte levensstijl voornamelijk omdat je jezelf beter in je vel wil voelen. Al snel zal je merken dat hier veel meer mooie voordelen achter zitten. Mijn uiteindelijke doel is dat iedereen binnen ‘Team Shari’ graag aan deze healthy lifestyle werkt. Zonder dat het aanvoelt als een ware ‘opdracht’. Dat ook diegenen die vroeger nooit aan sport deden, zelfs stiekem gaan uitkijken naar hun sportuurtjes. Dat je jezelf niet meer moet blindstaren op dat cijfer van de weegschaal. Dat je ervan gaat houden om op een gezonde manier te koken en nieuwe dingen uitprobeert, …

Je gezondheid op de eerste plaats en de rest volgt sowieso.

We moeten immers nog ons heel leven lang mee!

f4ed63bcc83ab496056d437798c8992d.jpg

Wil je graag deel uitmaken van ‘TEAM SHARI’?

Laat dan zeker van je horen via het contactformulier hier onderaan.

Ook via e-mail en telefonisch sta ik klaar om antwoord te geven op al je vragen.

hello@sharivhklm.com | 0499 23 47 76

TeamShari - wordpress-01


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s