TEAMSHARI | dorien

Nog meer monday motivation! Want Dorien haar vooruitgang is op zijn minst inspirerend te noemen. Van (ex-)collega’s tot elkaar nog maandelijks zien bij de persoonlijke coaching en bijna dagelijks heerlijk positieve snaps doorgestuurd te krijgen. Jaja, het is erg leuk samenwerken met Dorien!

22047347_10155117796995852_1519524940_o

Gestart met een gewicht van 62,3 kg en vetpercentage van 28,2% hebben we ons in eerste instantie toegespitst op gezonde voeding. Dorien richtte zich zelf op home workouts waarbij ze 5 keer per week spierversterkende oefeningen combineerde met cardio. De resultaten volgden al snel! Zowel haar gewicht ging lichtjes naar beneden als haar vetpercentage nam een mooie duik.

Het was (en is nog steeds) prachtig om te zien hoe ze meteen alles met beide handen heeft aangepakt en er volledig voor gegaan is. Na een tijdje raakte ze uitgekeken op de oefeningen thuis. Zo dook ze, met een eerst klein hartje, tussen de gewichten van de fitness. Maar ondertussen heeft ze helemaal haar goesting gevonden hier en weet al heel wat te verzetten per training. Dorien bijt zich nu wekelijks vast in 4 dagen krachttraining en gaat daarnaast elke dag stevige wandelingen maken met haar schattige viervoeter.

22068686_10155117796040852_869060134_o

Tijdens onze eerste coachingssessie gaf ze duidelijk mee dat haar lovehandles ‘her biggest issue’ waren.Β  Door de regelmatig progressiefoto’s te nemen kon ze zelf duidelijk zien wat ze aan het bereiken was. Motiverend! Niet alleen haar ‘probleemzone’, maar overall zie je geweldige veranderingen. Zelfs de lijnen van haar buikspieren komen erdoor!

Ondertussen hebben we bijnaaa het grote doel bereikt; een vetpercentage van 20% (of liefst nog net eronder natuurlijk). De laatste meting was zo goed dat we er bijna pal bovenop zaten. Haar gewicht is gelukkig niet drastisch naar beneden gegaan en blijft nu schommelen rond de 58 kg. Extra spieren zijn erbij en het voorlopige einddoel ligt binnen handbereik!

24726365_10155284407205852_450823094_o

Laat haar vrolijk enthousiaste aanpak een inspiratiebron zijn!
Wil ook jij anderen inspireren en deel uitmaken van TeamShari? Laat dan even een berichtje na en ik neem snel contact met je op!

TeamShari - Omslagfoto Facebook 29-01


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s