TEAMSHARI | jona

Het voorbeeld der voorbeelden, zo omschrijf ik hem altijd. Want wat een progressie heeft hij op 6 korte maanden gemaakt!

Een half jaar geleden contacteerde Jonathan mij met de vraag of ik hem persoonlijk wou coachen en hij had daarbij 1 doel voor ogen : volgend jaar zijn boksen heel wat fitter kunnen hervatten dan hij zich op dat moment voelde. Hij gaf mee een man van extremen te zijn en dat werd ook meteen duidelijk. Een draai van 180°, want vanaf onze eerste sessie werd alles wat alcohol, vlees en vis was volledig van tafel geveegd. Een eigen keuze. Niet easy peasy, maar dat was net dé manier om zichzelf 100% gemotiveerd te krijgen en te houden. Van starten met workouts thuis en slapen met zijn barbell in bed, naar heel wat bezoeken aan de alle Basic Fits van België waar steeds meer gewicht werd verzet tijdens stevige trainingen. Maar vooral : eten, eten en nog eens eten. Gemakkelijk over de 4000 kcal per dag. De echte chef-kok is in hem naar boven gekomen en tot op de dag van vandaag tovert hij fantastische spicy vegetarische gerechten op tafel.

In het begin vlogen de kilo’s eraf en dook zijn vetpercentage pijlsnel naar beneden. Ja, grote ogen heb ik vaak moeten trekken wanneer ik de cijfers van de nieuwe meting voor me zag. Een metabolisme om U tegen te zeggen! Tot de laatste twee maanden de mooiste resultaten verschenen. Gewicht beetje bij beetje omhoog en het vetpercentage stabiel.

2017-10-11

De weg die hij heeft afgelegd is inspirerend en een meer dan perfect voorbeeld dat als je de knop kan omdraaien en er gewoon voor helemaal gaat, dan ligt alles wat je wil binnen handbereik.

 

d9dc5b4d-c38e-4669-bb07-3f4a65e0a8ae

 

Tot binnenkort met nog meer motiverende verhalen!

Shari | xx

TeamShari - Omslagfoto Facebook 29-01-01


Een reactie op “TEAMSHARI | jona

  1. Shari, dikke merci om me te helpen op het punt te komen dat ik ondertussen zit. Ik ben niet de persoon dat op zijn eigen loftrompet gaat blazen, maar ik kan wel zeggen dat ik trots ben. Ik heb ondervonden dat het hele gebeuren errond, gezondheid, letten op wat je doet, sporten, me harder intern heeft laten veranderen dan extern.

    We zijn er nog niet, want doelen zijn er om te overstijgen. Doelen verschuiven, en je hebt me geholpen (samen met een behoorlijk extreme verandering in mijn levenswijze) om zelfbewuster te worden, fysiek en mentaal.

    Merci, ik kan alleen maar zeggen dat het een start is geweest van een intense rit, en dat ze bij deze (ff beetje cliché, maar clichés zijn er met een reden) niet het einde is van een samenwerking, maar het begin van een nieuwe reis

    Much gratitudes, puppies and a huge amount of food gewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s