TEAMSHARI | jill

Het feit dat ik hier ook inspirerende verhalen van de TeamShari-leden kan en mag delen, maakt dat wat ik elke dag met passie doe eens zo mooi. En geeft het eens zoveel voldoening. Verhalen over veranderingen, in eender welke vorm of op eender welke manier.

De transformatie die Jill de afgelopen maanden heeft doorgemaakt is prachtig om te zien. “Ik fitness al 4 jaar, maar jammer genoeg zonder resultaat” gaf ze mij mee tijdens ons kennismakingsgesprek. Haar eerste voedingsschema stelden we op en ook voor 5 dagen in de week stortte ze zich verder op een combinatie van kracht en cardio-training.

Bij de begin van een nieuwe coachingsessie raad ik het iedereen aan een startfoto te nemen om zo elke maand opnieuw een progressiefoto vast te leggen. Hoewel Jill zelf telkens meegaf “niet echt een verschil te zien”, ging het haar toch duidelijk goed af. En de foto’s liegen er absoluut niet om.

 

 

Het is bewonderenswaardig om te zien en zorgt ongetwijfeld voor een enorme boost aan motivatie. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Het vraagt geduld, wilskracht en doorzettingsvermogen. Maar where there’s a will, there’s a way! We blijven de komende periode hard werken om stap per stap verder te zetten naar haar uiteindelijke doel. Als coach kan ik alleen maar fier zijn.

 

Meer inspiratie is onderweg…

Shari | xx

TeamShari - Omslagfoto Facebook 29-01


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s