Benodigdheden voor 2 personen
-
2 zalmhaasjes (elk 150 gr.)
-
20 gr. walnoten
-
20 gr. ongezouten amandelnoten
-
40 gr. Spaanse of Italiaanse magere ham naar keuze
-
1/2e el mosterd
-
1/2e el dille
-
1/2e el peterselie
-
1/2e el bieslook
-
1/2e teentje knoflook (fijngesnipperd)
-
peper
-
zout
-
honing
-
olijfolie
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven op 180° C
-
Gooi de walnoten en amandelnoten in de vijzel en maal ze fijn
-
Snij de ham in kleine plakjes
-
Meng alles onder elkaar samen met de mosterd, dille, peterselie, bieslook en knoflook
-
Kruid alles af met peper en zout
-
Giet er wat olijfolie over tot je een mooi geheel hebt
-
Vet een ovenplaat in en dresseer de zalm met de crumble
-
Bak 15 minuten op 180° C
-
Serveer het geheel met groentjes naar keuze en volkoren pasta
Smakelijk!