GOALS ARE DREAMS WITH DEADLINES

Meer dan een jaar geleden groeide krachttraining en gezonde voeding uit tot een echte passie. De eerste doelen werden mentaal vastgelegd en ik visualiseerde een aantal bekende fitnessgezichten. “Zo ga ik er later uit zien!” In 1 van mijn eerste blogposts werd mijn droom uitgeschreven. Ooit zo ver komen, dat ik met een supplementenbedrijf zou kunnen samenwerken. In de fitnesswereld een gegeerd einddoel voor velen en dus leek het een erg kleine kans om te verwezenlijken. Wie niet waagt, niet wint. Daar ging ik van uit. Onverwacht, zonder enige hoop, leek dit een kleine twee maanden terug al binnen handbereik te zijn.

dreams

Samen met de eerste ‘date’ met het ijzer in het krachtgedeelte van onze fitness, activeerde ik ook een Instagram-account. Het eerste deeltje van mijn RYB-verhaal. Zonder mezelf hierop bekend te maken, zwierde ik wat foto’s online van mijn eerste progressie. Steun en respect krijgen van een onbekend internationaal publiek gaf elke dag opnieuw een enorme boost. 1 van de ‘tussengoals’ was het behalen van 1.000 volgers. Ook mijn blog had een goede start genomen en zo overtuigde ik mezelf om een aantal supplementenbedrijven te contacteren.

De eerste 2 lieten niets van zich horen. Niet getreurd, maar wel met zenuwachtige vingers verstuurde ik mijn motivatie naar HET merk der merken. DE grote voorkeur, waarmee ik al betrokken ben vanaf dag 1 van mijn fitness journey.

Performance-logo-gold-CMYK-black back

Belgisch, getest en goedgekeurd door onafhankelijke organisaties en dus zeer kwalitatieve en enorm lekkere producten. De perfecte combo!

10 meter schoot ik in de lucht.
Een reply van Performance! Na wel 5 minuten naar te titel van de mail staren durfde ik hem open te klikken. Nadat ze mijn verschillende sites hadden bekeken, het cijfermateriaal overlopen en mee waren met het hele RYB-gegeven, werd ik uitgenodigd voor een gesprek.

12438899_10153918052214273_807100125_o

Reveal your potential – Respecting your body

Beide visies werden op tafel gelegd en we merkten dat onze verhalen mooi samen zouden lopen en elkaar versterken. Sinds begin december staat onze fraaie samenwerking op papier en kunnen we samen de rest van de wereld inspireren en stimuleren naar een gezond en fit leven. Samen ernaar streven om iedereen een extra duwtje motivatie in de rug te geven en te ondersteunen en helpen om hun doelen te behalen. Sommigen onder jullie zullen mijn euforie hierbij begrijpen. Anderen zullen nog steeds voorhoofden fronzen en zich afvragen waarom ik hiervoor al mijn vrije tijd opoffer en er zoveel uren insteek. Voor mij is dit een soort bekroning op al het harde werk van de afgelopen periode. Een enorme boost en kick-in-the-butt om te blijven gaan voor mijn passie. En ook de kans om te gelden als inspiratiebron voor anderen.

Ik geef toe dat ik mezelf soms ook in twijfel begin te stellen. “Shari, met wat ben je eigenlijk allemaal bezig? Waarom steek je hier zoveel tijd in en laat je hier zoveel voor vallen?” Zo een opwellingen zijn normaal, we zijn ook maar mensen. Dan katapulteer ik mijn gedachten terug naar de periode waar ik 18 jaar was. Net een zwemcarrière achter mij gelaten. Sporten stond niet meer op nummer 1 voor mij, misschien zelfs niet eens meer in de top 3? Onbezonnen… Een hele omwenteling van wie ik diep vanbinnen was. Jeugdige onwetendheid? Dan vergelijk ik altijd even hoe ik mij de jaren erna voelde zonder fanatiek te sporten met wat ik nu dagelijks ervaar.

 

Quotefancy-5741-3840x2160

It’s never too late to become what you might have been

Ik voel me niet alleen eindelijk terug goed in mijn vel, niet alleen sterk en met een positieve gedachtegang in het leven, maar ik heb ook mezelf teruggevonden. Alles wat ik vroeger wou bereiken met het zwemmen, ligt nu opnieuw in een andere vorm op mijn pad der mogelijkheden in de fitness. Dit is wat ik wil overbrengen op anderen om te laten zien welk gunstig effect deze levensstijl op jezelf als persoon heeft. Fysiek en mentaal. Ongeacht je doel, ongeacht aan welke sport je doet of waarom je bent gestart.

Uiteindelijk kan dit ook verder getrokken worden doorheen heel je leven. Wil je iets bereiken, om het even wat je passie is? Dan is het nu de moment om ervoor te werken. Go get it! Ook al moeten er veel andere dingen voor wijken, begrijpen mensen rondom niet waar je naartoe wil, moet je andere prioriteiten stellen, al je vrije tijd opofferen of uren slaap laten,… Brandt er een vuur diep vanbinnen? Vraag je dan elke ochtend af, “Hoe hard wil ik dit?”. Er zijn geen shortcuts in het leven. Hoeveel heb je ervoor over om je dromen te laten uitkomen? Zonder enige effort zal je geen grootste dingen bereiken. Als er iets is wat je meer dan ooit wil, dan kan ik je beloven dat elke risico, elke stap en elke druppel zweet het waard zijn. Hoe moeilijk en soms pijnlijk ook. Dit is voor iedereen met een dorstig hart. Elke dag is een nieuwe kans om je visie realiteit te laten worden. Iedereen kan zijn potentieel waarmaken. En zeker jij! Op welk beslissing of welk punt je nu ook staat in je leven.

 

1917136_1047610691968037_9139916702452415955_n

Dit en nog veel meer healthy good stuff op www.performanceshop.be!
Bij deze wil ik iedereen nog een prettig eindejaar wensen. Geniet ervan en ga met een positieve mindset 2016 in! Wil je mij volgend jaar ontmoeten? Dan kan dat samen met Performance en alle andere fans op FIBO. Dè beurs voor fitness, gezondheid en wellness van 7 tot 10 april.

 

Laat je inspireren en wie weet tot dan!

Shari


Een reactie op “GOALS ARE DREAMS WITH DEADLINES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s