WEEKLY FAVORITE | wk 24

Het is eventjes geleden dat ik nog wat heb geschreven. De coaching van het groter wordende Team Shari heeft de laatste tijd voorrang gekregen. MAAR! Het is niet altijd noodzakelijk om ellenlange levensverhalen neer te typen, want soms kunnen blogs ook gewoon simpel en kort zijn. Vandaar dat ik de ‘Weekly Favorite’ in het leven heb geroepen. Wekelijks mijn favoriete gerechtje dat ik graag met jullie deel. Ook tijdens het koken hou ik van snelle simpele gerechtjes, vol smaak en toch perfect binnen mijn voedingsschema.

Vanmiddag gooi ik de allereerste favoriet van de week online. Aangezien het gisteren veel te warm was en mijn koelkast niet zo vol stak, zakte mijn goesting om achter de dampende kookpotten te kruipen. Met een paar snel gesneden groentjes, vis en rijst, at ik onverwacht toch geweldig lekker!

  • 150 gr gerookte zalm
  • 60 gr gekookte volwaardige rijst
  • 1 in reepjes gesneden zoete puntpaprika
  • 1 fijngesneden pijpajuin
  • peper en goed veel dille
  • olijfolie

Perfect koud te eten, maar ik stoofde de groentjes kort aan met olijfolie in de pan. De gerookte zalm en rijst gingen er op het laatste bij, afkruiden en binnensteken!

Smakelijk en tot volgende week!

19251282_10155557850134273_430654806_n

 

sharivhklm-naam-01


2 reacties op β€˜WEEKLY FAVORITE | wk 24’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s