WEEKLY FAVORITE | wk 29

Eenvoud siert zeggen ze. En dat bewijst dit ongecompliceerde gerechtje helemaal. In ieder geval werd het door mijn wederhelft met een big smile in ontvangst genomen en is het een mooie variatie op warme dagen. Dagen waarbij het laatste waaraan je dan denkt is met je gezicht boven die stomend hete broccoli te gaan hangen.

Benodigdheden (2 personen)

  • 3 volkoren pita-broodjes (in dit geval 2 voor hem en 1 voor mij)
  • 300gr gegrilde kippenblokjes
  • Jonge slamix
  • Wortelen
  • Paprika
  • Pijpajuin
  • Dressing

Stappenplan

  1. Rasp de wortelen en snij de andere groeten fijn
  2. Gooi de kippenblokjes tussen de grill en kruid goed af naar keuze (hier peper, paprika, kippenkruiden en gedroogde look)
  3. Maak de pita-broodjes wat vochtig en leg ze op een rooster in een voorverwarmde oven (verdere instructies qua temperatuur en tijd te volgen op de pita-verpakking)
  4. Na de biep van de oven de pita-broodjes even laten afkoelen en open snijden
  5. Smeer de binnenkant in met dressing
  6. Maak eerst een groentenbodem, daarna de kippenblokjes erbij en op het einde opnieuw wat groentjes ertussen
  7. Nog een paar druppels dressing als afwerking en KLAAR!

TIP

Op zoek naar de juiste dressing of low carb sausjes?
Zoek dan hier jouw favoriet uit bij Rabeko of de low cal sausjes van XXL. Gemakkelijk hier of online te bestellen en heerlijk te combineren met je uitgebalanceerde voedingsplan. Ook de light mayo van Devos Lemmens zal je heel wat kcal uitsparen.

Begin augustus ben ik weer van de partij! Want oh yes, nu genieten van al het lekkers uit La Bella Italia.

Shari | xx


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s