UH, WHAT HAS HAPPENED TO RYB?

(for the English text, please scroll down)

 

Fronsende blikken voel ik aan de andere kant van mijn computerscherm.
Wat is er met RYB aan de hand? Vandaar deze blog, just to clear the air.

Nog maar net een vernieuwd logo, nieuwe adreskaartjes, eigen website, …
Alles viel eindelijk perfect in elkaar. Het hele verhaal. Over de volledige lijn.
Maar zoals in elk leven kan er na een piek weer een dal om de hoek liggen schuilen. Door omstandigheden kan ik jammer genoeg niet verder als ‘Respecting Your Body’. Veel werk door mij en andere helpende handen voor niets. En tijd die we niet meer terug krijgen. Maar bumpy roads will lead to beautiful destinations, zoals ze zeggen? Niet bij de pakken blijven zitten en gepassioneerd verder aan de slag gaan. Ik zal er maar eens om lachen zeker? En er vooral uit leren!

Vandaar dat je vandaag al heel wat hebt zien veranderen, maar ook de komende dagen op alle social media nog wat zal aangepast worden. Hoe zet ik alles verder? Simpel, gewoon als mezelf. En hoewel ‘mijn naam’ is aangepast, blijf ik met dezelfde waardes verder werken. Met hetzelfde doel voor ogen, evenveel focus en met nog meer gedrevenheid als hiervoor. So no need to run!

Aan alle voormalige RYB’ers, teamleden of volgers, WELCOME TO ‘TEAM SHARI‘.
Op naar 2017, een frisse start! ♥

 

sharivhklm-naam-01

Facebook
Instagram
Pinterest


 

I feel a lot of virtual question marks popping up.
What is going on with RYB? That’s why I’ve written a new blog post, just to clear the air.

A new and improved logo, new business cards, my own website,…
Everything was falling into place, finally. The whole story. Unfortunately like in every life, we all stumble upon ups and downs. For certain reasons I can’t continue anymore as ‘Respecting Your Body’. Lots of work by me and other helping hands for nothing. And time that we can’t take back. But bumpy roads will lead to beautiful destinations, like they say? I’m not going to let it bring me down however continue as passionate as I was before.

This is the reason why you saw things getting changed today and still a few are planned on social media for the following days. How will I continue? Simple, just as myself. Even though ‘my name’ has changed, my values won’t. I’m pursuing with the same goal, the same amount of focus and even more drive than before. So no need to run!

To all my previous RYB’ers, teammembers or followers, WELCOME TO ‘TEAM SHARI‘.
Full speed ahead towards 2017, a fresh start! ♥

 

sharivhklm-naam-01

Facebook
Instagram
Pinterest


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s