ULTRABOOSTX? | limited edition adidas running

De tunes van het lied ‘Walking on air’ blijven door mijn hoofd gieren bij het terugdenken aan dit prachtig georganiseerde event.

Mijn vriendin Bieke en ik mochten afgelopen zondag mee genieten van het UltraBoostX Event, rond dé lancering van de nieuwste damesloopschoen van Adidas. Samen Gudrun van The Fittest You werden we aangenaam verwelkomd bij Runners’ Lab in Zwijndrecht. Tijdens de kennismaking met de andere same minded fitchicks, al smikkelend van overheerlijk bananenbrood en andere breakfast goodies, kregen we de befaamde loop- en lifestyleschoen te zien.

Kijken mocht en aanraken gelukkig ook! Want al snel werden we naar een gepersonaliseerde Adidas sporttas begeleid om vol verwondering onze gloednieuwe outfit met de UltraBoostX‘ers te laten matchen. Alles zat als gegoten, zag er piekfijn uit en meteen werden de eerste selfies gemaakt.

Tijdens een run van 6,5 km onderwierpen we onze nieuwe sports gear meteen aan een gronde test. Iedereen dolenthousiast! Quotes als ‘Oh geen koude billen in deze broek!’ en ‘Zo een aangenaam stofje!’, maar voornamelijk ‘Wat een zalige loopschoenen!’ werden doorheen de horde van lopende vrouwen geroepen. Tussendoor werden wat stretch-oefeningen en originele poses vastgelegd op Instagram. Want oh ja! Met deze win-actie kon één van de meiden hiermee een gloednieuw paar bemachtigen.

De techniek erachter achter het beestje

  • boost™ 

Revolutionaire foam! Duizenden zichtbare energiecapsules voor het vasthouden en vrijgeven van eindeloze energie wanneer je voet de grond raakt.

  • adidas Primeknit

Je voeten zitten perfect omhuld en krijgen als het ware een ‘knuffel’ van deze one-piece Primeknit. Naadloos, licht, ademend en ondersteunend. What do you need more?

  • TORSION® SYSTEM

Zit tussen de hiel en voorkant voet en zorgt voor stabiliteit

  • Continental™ Rubber

Een buitenzool met de beste grip in droge en natte weersomstandigheden

Op dat vlak zijn we dan ook weer mee, want we doen het natuurlijk niet alleen om het mooie uiterlijk! Na onze run mochten we bekomen met smaakvolle gezonde gerechtjes. En natuurlijk praatten we rustig bij over hoe zeer we wel niet in de watten gelegd zijn die dag. Glunderend in onze nieuwe outfit samen met tal van aandenkens keerden we huiswaarts. Bij deze nogmaals bedankt aan Adidas voor het fantastische kennismakingsinitiatief, Runners’ Lab en co-host Gudrun voor de vlotte organisatie EN natuurlijk Bieke voor opnieuw het aangename gezelschap!

OPGELET! Moest het nog niet duidelijk zijn, de UltraBoostX zijn ladies-only en limited edition. Slechts 50 paar van deze beauty’s zijn in België te verkrijgen en dit enkel bij Runners’ Lab. Naast ‘Glow Orange’ ook verkrijgbaar grijs en zwart.

*photo credits : Runners’ lab


2 reacties op ‘ULTRABOOSTX? | limited edition adidas running

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s